Νέα

Η ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής Άνδρου

 

Στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο της Άνδρου, την Τετάρτη το βράδυ  28 Αυγούστου 2019,  πραγματοποιήθηκε από τον μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου  Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Άνδρου, με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων, της κ. Κατερίνας Μονογυιού και του κ. Φίλιππου Φόρτωμα, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη, του νέου Επάρχου Άνδρου κ. Δημήτρη Λάσκαρη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Μπιζά, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κ. Αλοιμόνου, των Εφοπλιστών κ.κ. Γ. Καμπάνη, Στέφανου και Τάττου, του Ηγουμένου και Πατέρων της Ιεράς Μονής Παναχράντου και Εφημερίων της περιοχής Χώρας.
Στη σύντομη ομιλία του ο Μητροπολίτης μνημόνευσε τον Γιάννη Γλυνό και τον Νίκο Θεολόγου και κάλεσε τους εκλεγμένους να ενωθούν για την “Καπετάνισσα Άνδρο”, το ίδιο ζήτησε  στον χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης ώστε και οι πέντε μαζί σαν δάκτυλα να γίνουν μια γροθιά για να λύσουν τα άλυτα του νησιού.

Οι βουλευτές Κυκλάδων κ. Μονογιού και κ. Φόρτωμας δήλωσαν  πρόθυμοι για όποια βοήθεια τους ζητηθεί και ο νέος έπαρχος κ. Λάσκαρης ,  οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιαννίσης και ο κ. Μπάλλας  έτοιμοι για συνεργασία και προσφορά για τον τόπο, ενώ οι κ.κ. Σουσούδης  και Καπάκης συνέχισαν  σε πιο προεκλογικό ακόμα και αντιπολιτευτικό λόγο.

Στο λόγο του ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Λοτσάρης παρουσίασε τις βασικές αρχές , την οργανωτική δομή και τις προτεραιότητες του προγράμματός του.

Ακολούθησε   η συναυλία της Φωτεινής Δάρρα  που δεν παρακολούθησαν ο κ. Σουσούδης , ο κ. Καπάκης και οι συμβουλοί τους

Σε βίντεο σε λίγο  όλη η τελετή της ορκωμοσίας , οι χαιρετισμοί και οι ομιλίες

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio