Νέα

Η συναυλία της Ελένης Βιτάλη στην Άνδρο

Στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Άνδρου, η  Ελένη Βιτάλη τη Κυριακή 18 Αυγούστου 2019, στο Ανοικτό Θέατρο  με μία τρίωρη και  συναυλία  έκανε κατάθεση ψυχής στο κοινό της Άνδρου που στην κυριολεξία την αποθέωσε. Μαζί της οι Τζουμ, ο Νίκος Ξύδης, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος και η Βιολέτα Ίκαρη. Δακρυσμένα πολλά μάτια στην έξοδο και όπως παρατήρησε κάποιος Χωραΐτης, ήταν πολλοί οι Κορθιανοί που ήρθαν στην συναυλία.

 

1 Comment

  • H ” Βεγγέρα της Ελένης” στο Ανοικτό Θέατρο ‘ Ανδρου, εξελίχθηκε τελικά όπως προοιωνιζόταν σε ένα “αχαλίνωτο” γλέντι (λόγω του Μάνου Αχαλινωτόπουλου στο κλαρίνο και του γεμάτου μπρίο κεφιού που σκόρπισε η Ελένη) , όπου πετάξαμε και ταξιδέψαμε ως ίκαροι μαζί και με την Βιολέτα ‘Ικαρη. Ελένη Βιτάλη, η ρομ-αλαία γυναικεία φωνή, η τελευταία εν ενεργεία μεγάλη Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια που κατέθεσε πραγματικά ψυχή και “κορασόν” (καρδιά) και όλη τη διαδρομή της ως άνθρωπος και καλλιτέχνης, στην τρίωρη συναυλία .Μία από τις καλύτερες παραστάσεις στα πέντε χρόνια του Φεστιβάλ ‘ Ανδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio