Νέα

Το νέο φορτηγό του Vanglouk

Το πρώτο αυτοκίνητο μου, τελικά, το πάρκαρα πάνω σ’ έναν ασφένταμο κάτω από τα Φάλικα, το δεύτερο πάνω σε μια ξερή συκιά απέναντι από τη Πελεκανιά και το τρίτο εις τον αφρό της θάλασσας , πίσω από τη ΔΕΗ.

Γι’αυτό λοιπόν, όταν  ο Νίκος Φυτρολάκης μου έστειλε το καινούριο, οι συγγενείς το γέμισαν κέρματα με  ευχές, η πεθερά, σοβαρή, αφού το ράντισε με αγιασμό, μου έδωσε ένα εικονάκι με τον Άγιο Χριστόφορο, προστάτη των οδηγών, η δε  Χαρίκλεια άλλο ένα με τον Άγιο Νικόλαο.  Τακτοποιόντας τα σε μία θήκη  βρήκα και ένα μπουκαλάκι με το ωραιότατο χρώμα του αυτοκινήτου, 163PERLA

Πανέτοιμος λοιπόν για νέες γνωστές και μη διαδρομές  στην Άνδρο!

4 Σχόλια

  • To νέο van του vanglouk. Καλοτάξιδο και καλές διαδρομές και αναζητήσεις στην ‘ Ανδρο Βαγγέλη.

  • Καλορίζικο ωραίο χρώμα Να σου βγει καλό χωρίς προβλήματα κρίμας που δεν είναι εδώ η Περλα Προσοχή στις λακκούβες Στην άσφαλτο και στο χωματόδρομο Θζny

  • Καλορίζικο! Βουρ για νέες αναζητήσεις στις πιο άγνωστες και απάτητες μεριές της Άνδρου μας!!! Πάντα με μία Πέρλα μαζί… (έστω και με τον ίσκιο της στο χρώμα!)
    Βαγγέλη, τι τυχεροί που είμαστε που μας έλαχε εσύ να παθιαστείς με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio