Νέα

Το ένα και μικρό και μοναδικό προεκλογικό φυλλάδιο του Συνδυασμού του Γιαννίση Δημήτρη

Ούτε πανό, ούτε ολόσωμες αφίσες, ούτε banners, ούτε δίπτυχα, τρίπτυχα ή πολυσέλιδα, εβδομαδιαία μηνιαία φυλλάδια, ούτε προεκλογικά κέντρα στα τρία κέντρα του νησιού.

Από τον συνδυασμό “Άνδρος , η πρώτη μας σκέψη” και χωρίς καμία διάθεση εντυπωσιασμού και υποσχέσεων, μόνο  ένα μικρό δισέλιδο φυλλάδιο, εκτυπώθηκε, από την μία μεριά το όνομα του συνδυασμού με την φωτογραφία του  αρχηγού  και από την άλλη το ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του.

 

1 Comment

  • Επιτέλους κάποιος το έθιξε κι αυτό! Βρίζω αδιάκοπα όλους τους υποψηφίους, που μας πνίγουν με τόνους χαρτούρα! Πανάκριβες εκτυπώσεις σε χαρτί ιλλουστρασιόν (το οποίο, διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν ανακυκλώνεται κιόλας) που καταλήγουν στα σκουπίδια φυσικά. Και λέω φυσικά διότι μας μοιράζουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ 3 ΚΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ!!! Ειδικά η οικογένεια Λοτσάρη μας έχει ταράξει στα φυλλάδια. Μην παραπονιέστε μετά ότι δεν έχετε κόσμο στις προεκλογικές σας συγκεντρώσεις αγαπητοί υποψήφιοι. Εξαντλείτε τις δυνάμεις σας προεκλογικώς και μετά…μην τον είδατε! Επισκέφθηκε κανείς σας έστω και ένα χωριό στην μέση της παρελθούσης 5ετίας;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio