Νέα

Σεμινάριο Ομοιοπαθητικής από τον Σύλλογο Γυναικών Κορθίου

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, σεμινάριο Ομοιοπαθητικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου, όπου το ακροατήριομε ιδιαίτερο ενδιαφέρον την διάλεξη της κ. Κωνσταντίνας Μπελτέκου, εκπαιδεύτρια της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Αφού έγινε μία αναφορά στις αρχές, την σχέση αυτής της επιστήμης με την κλασσική Ιατρική, τις εφαρμογές της και τους τρόπους θεραπείας μέσω της Ομοιοπαθητικής.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να κρατά σημειώσεις σε μπλόκ που πρόσφερε ο Σύλλογος Γυναικών Κορθίου και  ακολούθησε διάλογος μέσα σε ένα φιλικό κλίμα.

Στο τέλος υπήρξε και μπουφές , με καφέ και ρακί και σνακ που μέλη του συλλόγου πρόσφεραν σε όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.

 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γυναικών Κορθίου ευχαριστεί τα μέλη του για τη συμμετοχή, όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή της ημερίδας και τον Δήμο Άνδρου για την παραχώρηση της αίθουσας

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio