Νέα

Πέφτουν οι σοβάδες σαν το χαλάζι και στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας

Πριν 15 μέρες, με τις πολλές βροχές,  έμπαιναν τα νερά  “ζωντανά” της βροχής από τα βορεινά παράθυρα, σήμερα στην Α΄τάξη που μπήκαν οι μαθητές για μάθημα, βρήκαν πεσμένους σουβάδες από το ταβάνι.

 

Τα μαθήματα έγιναν σε άλλη αίθουσα λυόμενη,

 

και αύριο με απόφαση Δημάρχου το σχολείο δεν θα λειτουργήσει ώστε να φύγουν οι ετοιμόρροποι σουβάδες και την άλλη μέρα να συνεχιστεί η εκπαίδευση κανονικά.

1 Comment

  • Το υπουργείο παιδείας πρέπει να είναι παρών στα σχολεία μας για την προστασία των παιδιών επίσης το κάθε χωριό έχει σχολείο Είναι σωστό κάθε καλοκαίρι που κλείνουν τα σχολεία να γίνουν συντήρηση σε αυτά οπότε θα είναι έτοιμα σχολική περίοδο σε αυτή την περίπτωση
    Ο διευθυντής του σχολείουέπρεπε να είχαν ειδοποιήσει το Δήμο πρώτου πως υπήρχε πρόβλημα όχι να το περιμένουν Να χειροτερέψει η κατάσταση εάν υπήρχε διαρροή νερού σε ταράτσα ΙΚΑ παλιό είναι Μεγάλη αμέλεια Από το Διευθύνοντα του σχολείου Και δάσκαλους
    Είμαι σίγουρος πως Ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την συντήρηση εάν το ήξερε θα Είχε τακτοποιηθεί το ζήτημα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio