Νέα

Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και κατ΄Οίκον  Νοσηλείας Άνδρου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αιμοδότες και σε όσους βοήθησαν

 

Στις 12, 13 & 14 Δεκεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2018, με αρκετά καλά αποτελέσματα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τις παράλληλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο νησί.

Συλλέχθηκαν συνολικά 173 μονάδες αίματος, 91 στη Χώρα, 31 στο Κόρθι, και 51 στο Γαύριο.

Σε αυτή την αιμοδοτική διαδικασία, δοκιμάσαμε για πρώτη φορά απογευματινή αιμοδοσία στο Γαύριο με καλή ανταπόκριση από τους αιμοδότες, ενώ ενθαρρυντική ήταν η παρουσία ατόμων που αιμοδότησαν για πρώτη φορά. Επίσης η ενημέρωση των αιμοδοτών έγινε μέσω SMS στα κινητά, όπου υπήρξαν κάποια προβλήματα με τα νούμερα, τα οποία ευελπιστούμε να αποκαταστήσουμε.


Για μια ακόμα φορά το Δ.Σ. του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και κατ΄Οίκον  Νοσηλείας Άνδρου θα ήθελε να ευχαριστήσει πρώτα και πάνω από όλα, τους αιμοδότες για την προσφορά τους και να καλωσορίσει τους καινούριους εθελοντές αιμοδότες του νησιού. Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους για μία ακόμα φορά βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της αιμοδοσίας, και ιδιαίτερα:
Το Κέντρο Υγείας Άνδρου για την παραχώρηση των χώρων του στην μονάδα αιμοδοσίας και το δήμο Άνδρου για την παραχώρηση του νέου δημοτικού σχολείου Γαυρίου. Τον κ. Γιάννη Τηνιακό για την συνεργασία του και τη δωρεά σε αφίσες και πανό. Τον ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα και το androsfilm.gr με το Βαγγέλη Λουκίσα για την επικοινωνιακή προώθηση.
Στη Χώρα, τον Τέλη Αστρά για την δωρεάν παραχώρηση πρωινών στα μέλη της κινητής μονάδας και το VERDE για την προσφορά σε καφέδες και φαγητό.

Στο Κόρθι το CENTRO για την προσφορά καφέδων, το αρτοποιείο του Γιάννη Παντερλή για το κέρασμα, το Πενάκι του Γυαλού για τις ειδικές τιμές γεύματος που προσέφερε Κορθιανός κάτοικος, καθώς και την Βάσω Μπενά με το Σύλλογο Γυναικών Κορθίου.

Στην Υδρούσα το μεζεδοπωλείο ΜΠΑΡΚΑΡΟΥΤΣΟΣ για το γεύμα και το ΕΥΤΥΧΙΑ για την προσφορά καφέ.
Τέλος τις ομάδες υποστήριξης με τους Μαγγανιώτη Γιώργο, Λεωνίδα Σταθάκη, Άννα Μανέτα, Κώστα Καστραντά, Δημήτρη Μώρο, Μαργαρίτα Βελούδου.
Ελπίζουμε το νέο έτος να συνεχιστούν και να διανθιστούν οι συνεργασίες που θα διευκολύνουν την αύξηση των αιμοδοτών για καλύτερη κάλυψη των αναγκών σε αίμα όλου του νησιού.
Ευχόμαστε σε όλους χαρούμενες γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο νέο έτος.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio