Επαγγελματίες από τον χώρο της καφεστίασης προσκάλεσε, την Τετάρτη το απόγευμα 17 Οκτωβρίου 2018, ο Δημοσθένης Βαρούτης στο αποστακτήριο
που έφτιαξε με πολύ κόπο στη περιοχή Βρούλου κάτω από τον Πιτροφό
και παράγει το πρώτο ανδριώτικο τσίπουρο το AnDrop
Από την λεπτομερή ξενάγηση που μας έκανε φάνηκε ότι η όλη διαδικασία παραγωγής του τσίπουρου είναι δύσκολη, είναι όμως κάτι που το γνωρίζει καλά , το αγαπά και το κάνει με μεράκι
Την ζύμωση άντε και λίγο την απόσταξη την κατάλαβα, αλλά από κει και πέρα έχασα την μπάλα,
καθ’ότι η μαμά Ουρανία μου γέμιζε συνεχώς το ποτηράκι με τσίπουρο και με μπούκωνε λούζα τυράκια και πολλά άλλα ωραία μεζεδάκια.
Η πρώτη χρονιά του AnDrop πήγε πάρα πολύ καλά, η παραγωγή έφτασε στους 2,2 τόνους , τα μαγαζιά στήριξαν το ντόπιο τσίπουρο, η ζήτηση ήταν απρόσμενα μεγάλη και η παραγωγή δεν την κατάφερε να την καλύψει.
Πέρσι η εμφυάλωση έγινε στον Ασπρόπυργο, ενώ για φέτος η παραγωγή θα φτάσει τους 3,5 τόνους
και η εμφυάλωση τους θα γίνει εδώ με μηχανήματα σε διπλανό χώρο
Στα σκαριά είναι η παραγωγή τριών λικέρ, ένα λεμόνι , ένα τριαντάφυλλο και ένα με λουίζα, δίκταμο, κρίταμο και άλλα ευώδη βότανα της Άνδρου
και στα πιο μακρινά σχέδια υπάρχει η παραγωγή ούζου
ευχαριστούμε, και στον νέο επιχειρηματία ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλές αντοχές!
Μπράβο στο Δημοσθένη το αξίζει είναι καλό παιδί εργατικό και του ευχόμεθα κάθε επιτυχία
Οι γονείς Ουρανία και Θανάσης πάντοτε από κοντά θα τον βοηθήσω ο όταν αρχίσει μια δουλειά δεν είναι εύκολη χρειάζεσαι υποστήριξη από όλους Και πιστεύω την έχουν ΘζNy
ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ