Νέα

Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου στη Χίο με το έργο “Τίμων ο Αθηναίος”


Ο  Θεατρικός Όμιλος Άνδρου  με το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Τίμων ο Αθηναίος”  ταξίδεψε φέτος στη Χίο  όπου  από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου  2018 πραγματοποιήθηκε η 30η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου όπου συμμετείχαν  28 ερασιτεχνικοί θίασοι και 500 ερασιτέχνες ηθοποιοί.

Η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου είναι ένα θεατρικό αντάμωμα θιάσων  και ερασιτεχνών ηθοποιών από όλο το Αιγαίο σε διαφορετικό κάθε φορά νησί, έχει χαρακτήρα επιμορφωτικό και όχι διαγωνιστικό, είναι μία  ευκαιρία αλληλογνωριμίας και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των ερασιτεχνών. Παράλληλα, οι κάτοικοι των νησιών, όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο, έχουν τη δυνατότητα να δουν ποιοτικές παραστάσεις δωρεάν.

Ο Ανδριακός θίασος παρουσίασε το έργο του στο κατάμεστο  Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και καταχειροκροτήθηκε.

Πολύ καλές κριτικές έγιναν και την άλλη μέρα στην πρωινή συζήτηση όπου η κ. Βενέτη, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερσιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου μίλησε για  μία πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα παράσταση με σεβασμό στο κλασσικό κείμενο, με σωστή εκφορά του λόγου που έκανε κατανοητό ένα δύσκολο και λιγοπαιγμένο έργο του Σαίξπηρ.

   Φωτογραφίες:Αγγελική Στρατή

ο Θεατρικός Όμιλος έχει ξαναπαίξει στη Χίο, ήταν το 2011  με το έργο “Φρεναπάτη” σε σκηνοθεσία Θοδωρή Μπαφαλούκου

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio