Νέα

Γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race (2) : Όρμος Κορθίου – Ρωγός

Γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race
Περπατώντας ή τρέχοντας
Hike or Run


Τις περπατήσαμε, τις τρέξαμε, τις γνωρίσαμε και συνεχίζουμε να τις απολαμβάνουμε! Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία μας αλλά ξεδιπλώνουν μπροστά μας εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες……ένα νησί ολόκληρο! Περπατώντας ή τρέχοντας, δώσε και εσύ το δικό σου ρυθμό, στο #ICCproject : The Island, The Culture, The Challenge / To Nησί, ο Πολιτισμός, Η Πρόκληση. #SetThePace

Έλα αυτή την Παρασκευή 27 Ιουλίου, να γνωρίσουμε τη μικρή διαδρομή City Trai των 5χλμ του Andros Trail Race. Mία όμορφη κυκλική διαδρομή, που ξεκινά από τον ‘Ορμο Κορθίου, ακολουθεί τον παραλιακό δρόμο μέχρι το τέλος του για να ανηφορίσει σε μονοπάτι δίπλα από την γραφική εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.Η πορεία συνεχίζει το χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία της Γριάς το Πήδημα (προς την αντίθετη πλευρά) για να συναντηθεί με τον κύριο δρόμο που οδηγεί στον πανέμορφο οικισμό του Ρωγού. Το πέρασμα μέσα από το χωριό χαρίζει όμορφες κυκλαδίτικες εικόνες αποκαλύπτοντας οικοδομήματα και αρχιτεκτονική τοπίου, μνημεία της πολιτιστικής κουλτούρας του τόπου : Περιστεριώνες, κρήνες, αρχοντόσπιτα, λουλουδιαστούς κήπους, στενά σοκάκια, . Τερματίζει και πάλι στον Όρμο.
Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα συνεχίσουμε με μουσική και τους Dirty Fuse δίπλα στο κύμα .. στο Θεατράκι της Αγ.Αικατερίνης.
Είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε με mail είτε τηλεφωνικά
Kόστος Συμμετοχής 5ε

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio