Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 19-20 Μαΐου στο Γραφείο Άνδρου ως εξής:
Ω Ρ Α Ρ Ι Ο
Σάββατο 19 Μαΐου, ώρες 15:00-20:00
&
Κυριακή 20 Μαΐου, ώρες 09:00-14:00
Εισηγητής: Ιωάννης Κακός
Διάρκεια: 10 ώρες
Αφορά: Εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.
Αξία συμμετοχής: 100 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30 € υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.)
Υποβολή Αίτησης
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν Αίτηση: https://goo.gl/forms/sLvgvvDsuXPA6leg2
Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2718/8-10-2012).
Για πληροφορίες
Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του γραφείου Άνδρου κ. Λευτέρη Βαρούτη στο τηλέφωνο 22820 51490
Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης