Νέα

Βραβείο ανακύκλωσης στον Δήμο Άνδρου

Και νέο πράσινο βραβείο κέρδισε ο Δήμος Άνδρου λόγω των ικανοποιητικών ποσοστών ανακύκλωσης που έχει πετύχει σε ολόκληρο το νησί !
Ο Δήμος Άνδρου  στις 20-02-2018 υπέβαλλε αίτηση για δύο συμμετοχές στο θεσμό των βραβείων BEST CITY AWARDS και μόλις έγινε γνωστό ότι κέρδισε  το βραβείο BEST CITY RECYCLING AWARD,  μετά από εξέταση του φακέλου υποψηφιότητας της Άνδρου από την  κριτική επιτροπή. η οποία έκρινε ότι οι κάδοι ανακύκλωσης γεμίζουν και αδειάζουν αστραπιαία, το φορτηγά ανακύκλωσης πηγαίνουν στον δεματοποιητή μόνο για να  φορτώσουν ανακυκλώσιμα που τυχόν υπάρχουν  μέσα στα δέματα και όχι για να πετάξουν ανακυκλώσιμα εκεί, ότι   έχουν μειωθεί σημαντικά τα ανακυκλώσιμα  μέσα στους κάδους απορριμάτων και ότι χάρη στην διαρκή ενημέρωση του κόσμου,  τα αποσοστά ανακύκλωσης  έχουν εκτιναχθεί σε δυσθεώρατα ύψη.
Σημειώνεται ότι για το 2017 οι αντίστοιχες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών που είχαν συγκεντρωθεί ως και το μήνα Σεπτέμβριο ήταν 3.878.920 κιλά, ενώ για το 2018 θα  είναι 4.182.430 κιλά.
Η  τελετή απονομής των BEST CITY AWARDS θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το έπαθλο της Άνδρου  θα είναι  ένα ολοκαίνουριο Press container ανακύκλωσης.

4 Σχόλια

  • Καλά, πλάκα μας κάνεις Βαγγέλη, δεν μπορεί! Δεν μπορεί! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! Ποιον “λαδώσανε” για να πάρουν αυτό το βραβείο; Διότι όποιος σώφρων άνθρωπος κάνει μια βόλτα στους κάδους ανακύκλωσης του νησιού, θα καταλάβει ότι μόνο για βραβείο δεν είμαστε. Κάδοι καμένοι, κάδοι με σπασμένα καπάκια, κάδοι που όταν πας τα δικά σου ανακυκλώσιμα υλικά βλέπεις μέσα όσα δεν βάζει ο νους σου (μέχρι λάστιχα αυτοκινήτου έχω βρει!!!).Γυαλιά μέσα σε κάδο για χαρτί, χαρτόνια μέσα σε κάδο για πλαστικά, αποφάγια μέσα σε όλους. Τι να πρωτοθυμηθώ; Μέχρι προβιά από ζώο!!! Το γεγονός ότι οι διαγωνισμοί γίνονται μέσα στο καλοκαίρι και μέχρι να αναλάβει ο νέος ανάδοχος, ξεχειλίζουν οι κάδοι, με το καλοκαιρινό μελτέμι να παίρνει τα περιεχόμενα και να τα πηγαίνει βόλτα στους δρόμους, βραβεύεται; Αν κάνεις πλάκα, λέω “εύγε έχεις χιούμορ”, αν όχι…δεν ξέρω τι να πω!

    • Ήταν τέτοιο το σοκ που έπαθα πρωινιάτικα και δεν πρόσεξα την ημερομηνία!Ευχαριστώ για την απάντηση Lee!

  • April FOOL;S day το λένε τούτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Μπράβο Βαγγέλη, προσπάθησες παλλαπλά να μας την φέρεις, μέρα που είναι!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio