Αρχίζει σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, στην Άνδρο, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist Laser Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης,
που οργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο της Άνδρου και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
το Πρωτάθλημα θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25 του μηνός . Από χθες Τετάρτη και σήμερα Πέμπτη, το λιμάνι της Χώρας γεμίζει με ιστιοπλοϊκά που κάνουν προπόνηση
και οι αγώνες θ΄αρχίσουν την Παρασκευή.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα φτάσει τους 200 αθλητές από 14 Ναυτικούς Ομίλους.
Η διεξαγωγή των αγώνων συμπίπτει χρονικά με την γιορτή της πολιούχου του νησιού Παναγίας Θεοσκεπάστου και οι αθλητές του Περιφερειακού θα μπορούν να πάρουν μέρος και στην λαμπαδηφορία στην Αγορά της Χώρας , το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της γιορτής.
Πέραν των αγώνων είναι και μια ευκαιρία να “ζωντανέψει” αυτό το τετραήμερο η Χώρα μετά από έναν άσχημο χειμώνα.