Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2017 και για δέκατη συνεχή χρονιά το περιοδικό “Γαστρονόμος” απένειμε τα Βραβεία Ποιότητας που έχει θεσπίσει, σε μία τελετή που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν βρίσκεται και τα «Τυροκομικά Άνδρου Κρεβασάρα», στο οποίο απονεμήθηκε το βραβείο τυροκομικών προϊόντων για το βουτυράτο, με συμπυκνωμένη γεύση γάλακτος και μυρωμένο από τα αρωματικά βότανα, βολάκι τους που ενθουσίασε την επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γαστρονόμου».
Το βραβείο παρέλαβε συγκινημένος ο Νίκος Ασούτης:
Πολλά συγχαρητήρια είναι ωραίο να βλέπεις την Άνδρο μας να Προχωράει μπροστά ολοταχώς Και ασφαλώς εάν δεν ήτανε το Άνδρος φιλμ Δεν θα τα είχαμε δει και ούτε θα ξέραμε τι προϊόντα βγάζει Άνδρος Θζny