Νέα

24ωρη πανελλαδική απεργία την Πρωτομαγιά ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία


 
Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά τη σημερινή συνεδρίασή της αποφάσισε τη συμμετοχή της στην Εργατική Πρωτομαγιά 2017, με 24ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Δευτέρα 1 Μαΐου 2017.
Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 το ξημέρωμα της Δευτέρας και θα λήξει τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.
Στην ανακοίνωση της ΠΝΟ αναφέρεται και το διεκδικητικό πλαίσιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Μεταξύ των αιτημάτων της ΠΝΟ είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης «μαύρης» ανασφάλιστης εργασίας, η αναστολή του Άρθρου 29 του Ν. 4150/2013 περί μειωμένων συνθέσεων στα πλοία της Ακτοπλοΐας, η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για όλες τις κατηγορίες πλοίων για το 2017, η επαναφορά των παροχών του Οίκου Ναύτου προς τους ναυτεργάτες, η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της Ναυτικής Εκπαίδευσης, καθώς και η εξεύρεση ικανοποιητικής λύσης για το θέμα της στέγασης των Υπηρεσιών του ΓΕΝΕ.

1 Comment

  • Και το βιολί συνεχίζεται
    Εμείς Η νησιώτες φυλακισμένοι πάντοτε κάθε άνοιξη κάθε καλοκαίρι ίδια ιστορία και μόνο πράγμα που συμβαίνει Οι Τιμές εισιτηρίων να ανεβαίνουν κάθε φορά μετά από αυτό το Ρεζιλίκι
    Και κάθε χρόνο εφοπλιστές ξετρυπώνουν Άλλο ένα παπόρι
    Είναι καιρός κι εμείς να κάνουμε το κουμάντο μας να μαζέψουμε τα εφόδια μας και να πάμε κι εμείς σε απεργία δύο βδομάδες κατά διαστήματα Μην Πατήσει πόδι κανένας στα φέριμπότ
    Έχω άδικο Δεν νομίζω
    το λοιπό νησιώτες τραβάτε copy θζny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio