Νέα

Ευχαριστήριο του Επάρχου Άνδρου για τις νέες αρμοδιότητες στους τομείς "Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης" και "Μεταφορών και Επικοινωνιών"



Στο πλαίσιο μεταβίβασης αρμοδιοτήτων από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακούς Συμβούλους και στον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου μεταβιβάζοντάς μου αρμοδιότητες στους τομείς “Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης” και “Μεταφορών και Επικοινωνιών” ως Εντεταλμένου στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων.
Θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις και σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του και να συμβάλλω επικουρικά τόσο στο έργο του Αντιπεριφερειάρχη “Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης” κ. Στυλιανού Μπρίγγου όσο και στο έργο του Αντιπεριφερειάρχη “Μεταφορών και Επικοινωνιών” κ. Ιωάννη Μαργαρίτη με στόχο την απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών, την ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πολίτη στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας στις Κυκλάδες .

1 Comment

  • Πολλά συγχαρητήρια Στον έπαρχο είναι ενεργητικός καλός για το νησί μας
    Αλλά Όταν θα λένε ενότητα άνδρου Να το εννοούμε Και με πράξεις θζny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio