Νέα

Αρχίζουν τα κατηχητικά

%ce%b5%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ae-%ce%bb%ce%ae%ce%be%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%87%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-27-5-64-001_androsfilm


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ
ΕΝΟΡΙΕΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2016/2017
Αγαπητοί γονείς και παιδιά,
Καλή και ευλογημένη εκκλησιαστική χρονιά!
Με τη χάρη του Θεού αρχίζουν και φέτος τα μαθήματα των κατηχητικών σχολείων στους ιερούς ναούς της πόλεώς μας.
Η τοπική εκκλησία, συνεχίζοντας την ευλογημένη παράδοση και το σωστικό έργο της στις νεανικές ψυχές, μέσα από τα κατηχητικά σχολεία, θα προσφέρει στα παιδιά μας τις αλήθειες της πίστεως, με τη βοήθεια εντεταλμένων κληρικών – υπεύθυνων νεότητας εθελοντών κατηχητών/κατηχητριών, ειδικά κατηρτισμένων, που θα έχουν στη διάθεσή τους σύγχρονα και κατάλληλα κατηχητικά βοηθήματα.
Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 , θα γίνουν οι εγγραφές και ο Αγιασμός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από Τετάρτη 26.10.2016 και ώρα 16:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα μας παραχωρήσει το Ίδρυμα Κυδωνιέως.
Στα κατηχητικά σχολεία τα παιδιά μας θα διδαχθούν να αγαπούν τον Χριστό, να σέβονται τον συνάνθρωπό τους, να γνωρίζουν τον εαυτό τους. Μακριά από τη βία, το άγχος, την απομόνωση, που πολλές φορές μολύνουν τη ζωή τους, θα αγαπήσουν τη θεία λατρεία, θα διδαχθούν τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, θα βιώσουν την αυθεντική χαρά και την αληθινή γνώση της ελληνικής ιστορίας και θρησκευτικής παράδοσης.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή σας στο κατηχητικό έργο. Ο Θεός να ευλογήσει και τη νέα εκκλησιαστική και κατηχητική χρονιά.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
περιόδου 2016/2017
Κατηχητικά σχολεία
1. Μικτό Νηπιαγ. & Α Δημοτικού Τετάρτη 16:00 – 16:30
2. Αγόρια – κορίτσα Δ’ Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού Τετάρτη 16:30 – 17:00
3. Αγόρια – κορίτσια Γυμνασίου Σάββατο 17:00 – 17:30
Θα παραδίδονται και μαθήματα Βυζαντινής μουσικής από τον κο Ευάγγελο Χαλά.
Χορηγός: Ίδρυμα Κυδωνιέως
Οι εφημέριοι και οι κατηχητές

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio