Video Άνδρος Video Νέα

Πρόσκληση στον αγιασμό του νέου SUPERFERRY

superferry andros vanglouk androsfilm

Η εταιρία Golden Star Ferries και οι αδελφοί Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου

σας προσκαλούν στην τελετή αγιασμού του νέου SUPERFERRY ,

την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 8:00 το βράδυ, στο λιμάνι της Ραφήνας.

Τα εγκαίνια του νέου πλοίου της εταιρίας τελούνται με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των εργασιών μετασκευής και της έναρξης των δρομολογίων του πλοίου. Τον αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.
Το SUPERFERRY θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις Κυκλάδες στις 11 Ιουλίου, η γραμμή που θα εξυπηρετήσει είναι Ραφήνα-Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Πάρος με επιστροφή, το πλοίο θα ξεκινάει από τη Ραφήνα όλη την εβδομάδα, πλην Κυριακής, στις 16:50 το απόγευμα από το λιμάνι της Ραφήνας και θα καταλήγει στο λιμάνι της Πάρου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.

Η αναχώρηση από την Πάρο θα γίνεται την επόμενη ημέρα το πρωί στις 07:30 και θα επιστρέφει στη Ραφήνα στις 14:20.

Κάθε Κυριακή το πλοίο θα αναχωρεί από τη Ραφήνα στις 22:00 φτάνοντας στην Πάρο στις 04:05 τα ξημερώματα Δευτέρας, χωρίς να προσεγγίζει την Άνδρο και από την Πάρο θα αναχωρεί στις 13:40 μεσημέρι Δευτέρας με επιστροφή στη Ραφήνα στις 21:15.

 

από το http://www.naxostimes.gr/

2 Σχόλια

  • Άντε με το καλό καλοτάξιδο να είναι Το νυχτοπούλι. Αλλά τα αδερφάκια δε Φαίνονται και τόσο χαρούμενα Μάλλον δεν τους αρέσει η. διαφήμισης. Θζ ny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio