Διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) που απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών στην Άνδρο, από 25 έως 26 Απριλίου διάρκειας 10 ωρών
Διεξαγωγή 1 τμήματος στο γραφείο Άνδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ως εξής:
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία (υπουργική απόφαση 14708/17-08-2007), υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Αφορά: Το προσωπικό που παράγει, επεξεργάζεται αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί ή πουλάει τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.α.
Κόστος: Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ” άτομο για την εκπαίδευση με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Άνδρου (τηλέφωνο 22820 51490) ή να υποβάλλουν απευθείας την Αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31969