Εκπρόσωποι τουριστικών φορέων από Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία ήρθαν για μία εβδομάδα στην Άνδρο στα πλαίσια του έργου “MENU” του ευρωπαϊκού προγράμματος “Leonardo Da Vinci” που βασικό στόχο έχει την βελτίωση των συστημάτων που εφαρμόζονται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Ο τομέας, που πραγματεύεται το έργο “MENU”, αφορά στο επάγγελμα του σερβιτόρου και στον παρακάτω προβληματισμό: ενώ δηλαδή είναι ένας σημαντικός και νευραλγικός τομέας η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, εντούτοις εντοπίζονται σημαντικές δυσκολίες όπως είναι η απαξίωση του επαγγέλματος και η αδιαφορία από μέρους των νέων για τις εργασίες αυτές.
Ελληνικός φορέας συμμετοχής η Αναπτυξιακή Εταιρία Κυκλάδων Α.Ε.
Bαγγέλη καλημέρα.Μαέχω ενα ερώτημα. Ενημερώθηκε και ο πανέμορφος σκύλος σου;
Να είστε οικογενειακώς πάντα καλά φίλε!
κ. Δημήτρη, δε πιστεύω να κοροϊδεύεις. Χρειάζεται πολύ σοβαρή εκπαίδευση για να κάνει κάποιος το σερβιτόρο ή τον μπάρμαν… Προτείνω να διδάσκεται και στα Πανεπιστήμια…
Σοβαρά τώρα. Ποιος πληρώνει όλα αυτά… Μήπως το κράτος;;; Ελπίζω πως όχι.