Νέα

Η Κινηματογραφική Λέσχη αποκτά στέκι…!!!

Είναι μεγάλη η χαρά μας γιατί ύστερα από αρκετά χρόνια λειτουργίας μας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουμε επιτέλους μια έδρα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αθηνά Κυρτάτα,Κατερίνα Αντωνοπούλου και Σάκη Αντωνόπουλο, οι οποίοι γενναιόδωρα μας παραχώρησαν τη χρήση του χώρου τους. Πρόκειται όχι μόνο για ένα όμορφο χώρο αλλά και στο πιο κεντρικό ίσως σημείο της Χώρας, στην πλατεία Καϊρη, μεταξύ του καταστήματος Παραπόρτι και του Heaven.
Στο χώρο αυτό φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε πολλά. Εκτός από σημείο συνάντησης και χώρο εργασίας της εθελοντικής ομάδας που λειτουργεί τη Λέσχη, θα συγκεντρώσουμε εκεί τη βιβλιογραφία που διαθέτουμε γύρω από τον Κινηματογράφο και θα λειτουργήσουμε τμήμα δανεισμού, ενώ θα αρχίσουμε να στήνουμε την ταινιοθήκη μας. Ακόμη, στο χώρο αυτό θα δεχόμαστε όποιον θέλει να ενημερωθεί για τη Λέσχη ή να βοηθήσει, να δει μαζί μας και να επιλέξει ταινίες που θα προβληθούν τελικά στο Κινηματοθέατρο, να προτείνει ιδέες και δράσεις.
Προς το παρόν ανασκουμπωνόμαστε να φτιάξουμε το χώρο και σύντομα θα σας δεχόμαστε κι’εκεί.
Καλορίζικο να’ ναι το στέκι μας !

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio